Rođendaonica Novi Sad

uključuje sledeće:

01

Escape zone

Sa Escape room diživite potpuno novu dimenziju interaktivnog rođendana. Deca se dele u timove detektiva i u dve zasebne igre (teme) rešavaju niz zagonetki, a cilj je da se za određeno vreme izađe iz sobe.

02

Stoni tenis

Stoni tenis je uvek zanimljiv deci jer ga svako može igrati bilo u dvoje ili u četvoro. Obezbeđeni su kvalitetni reketi na korišćenje. Posebna priča je UV stoni tenis ili noćni ping pong koji se igra u mraku sa ultra-ljubičastim lampama.

03

Xbox + Kinect

Xbox sa Kinect-om je najbolja zamena za kompjuterske igre jer zahtevaju fizičku aktivnost. Virtuelni tenis, atletika, igre sa preprekama i mnoge druge iziskuju pokretljivost, podstiču sportski duh i socijalizaciji i time doprinose opštoj zabavi jer je zanimljivo za celu grupu.

04

Sony PlayStation

Sony PlayStation je već postala tradicionalna konzola za video igre. Odvija se na velikom televizoru, a deca sede u udobnim lazy bag-ovima. Poseduje četiri džojstika, a najpopularnije igre su fudbal, košarka, trke, borilački sportovi.

05

Stoni fudbal

Stoni fudbal je oduvek bila zanimljiva igra. Traži od dece dobre reflekse, razvijanje strategije, timski duh jer se može igrati u parovima gde jedni predstavljaju odbranu, a drugi napad. Svaki postignuti gol izaziva uzbuđenje kao kada najbolji fudbaleri današnjice proslavljaju pogodak.

06

Pikado

Pikado je igra koja zahteva preciznost i koncentraciju. Može da se igra u četvoro gde se takmičari nadmeću za što bolji rezultat, a neretko se i roditelji uključuju. Doprinosi socijalaziciji jer deca aktivno učestvuju i u diskusiji prilikom same primene igre.

Jedinstvena rođendaonica

Doživite uzbuđenje aktivnog rođendana

Funzone logo

Komplet igraonica

CENA: 8000 dinara

Usluga uključuje sve sadržaje unutar Fun Zone kako igru u okviru Escape room, tako i stoni tenis, Xbox + Kinect, Sony PlayStation, stoni fudbal i pikado.

Zakazivanje

Popunjavanje ove forme nije automatska rezervacija. Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku sa informacijom o slobodnim terminima


[recaptcha]
[recaptcha]