Escape Room – Šta je to?

Escape Room ili igra bega iz sobe je inventivna i interaktivna igra rešavanja niza zagonetki uživo u kojoj tim pomoću eksperimentisanja sa realnim objektima rešava misteriju i ima zadatak da unutar odredjenog vremenskog okvira izadje iz sobe. Jedinstvenost ove igre je u tome što se igrači zapravo nalaze fizički unutar priče.

01

Ko može da igra?

Svi. Igra je namenjena mladim ljudima, parovima, prijateljima, porodicama, studentskim okupljanjima, dečijim rodjendanima, kolegama i poslovnim dogadjajima i u suštini svima koji uživaju u dobrim detektivskim romanima i krimi pričama.

02

Veštine upravljanja vremenom su od velikog značaja

Vreme za koje treba da rešite sve mozgalice vam može delovati kratko. Ukoliko ne uspete da za 60 minuta izadjete iz sobe, nema potrebe da se stidite. Misterije su prilično teške. Mi vam nudimo pomoć. Nije ideja da vas mučimo, nego da uživate i da se zabavite.

03

Fenomenalan izbor za Team Building

Potrebno vam je nešto novo za Team Building o čemu će svi mesecima pričati? Escape Room je timski događaj u kom svi igrači moraju da se ujedine u efikasan tim i u kome se veštine timskog rada i komunikacije stavljaju na test.

Pridružite se zabavi

Započnite igru

Zakazivanje

Popunjavanje ove forme nije automatska rezervacija. Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku sa informacijom o slobodnim terminima


[recaptcha]
[recaptcha]