Team Building

Organizujte sjajnu zabavu za svoje zaposlene

Neviđena zabava za timove u vašoj kompaniji

Team Building – Uključuje sledeće:

01

Escape zone

Real escape the room game ili igra bega iz sobe je inventivna i interaktivna igra rešavanja niza zagonetki uživo u kojoj tim pomoću eksperimentisanja sa realnim objektima rešava misteriju i ima zadatak da unutar odredjenog vremenskog okvira izadje iz sobe.

02

Stoni tenis

Stoni tenis je najpopularniji rekreativni sport u svetu, pa tako i kod nas. Zanimljiv, dinamičan, mogu ga igrati svi u dvoje ili četvoro. Obezbeđeni su kvalitetni reketi na korišćenje. Posebna priča je UV stoni tenis ili noćni ping pong koji se igra u mraku sa ultra-ljubičastim lampama.

03

Xbox + Kinect

Xbox sa Kinect-om je najbolja zamena za kompjuterske igre jer zahtevaju fizičku aktivnost. Virtuelni tenis, atletika, igre sa preprekama i mnoge druge iziskuju pokretljivost, podstiču sportski duh i socijalizaciji i time doprinose opštoj zabavi jer je zanimljivo za celu grupu.

04

Sony PlayStation

Sony PlayStation je već postala tradicionalna konzola za video igre. Odvija se na velikom televizoru, igrači sede u udobnim lazy bag-ovima. Poseduje četiri džojstika, a najpopularnije igre su fudbal, košarka, trke, borilački sportovi.

05

Stoni fudbal

Stoni fudbal je oduvek bila zanimljiva igra. Traži od igrača dobre reflekse, razvijanje strategije, timski duh jer se može igrati u parovima gde jedni predstavljaju odbranu, a drugi napad. Svaki postignuti gol izaziva uzbuđenje kao kada najbolji fudbaleri današnjice proslavljaju pogodak.

06

Pikado

Pikado je igra koja zahteva preciznost i koncentraciju. Može da se igra u četvoro gde se takmičari nadmeću za što bolji rezultat. Doprinosi socijalaziciji jer deca aktivno učestvuju i u diskusiji prilikom same primene igre.

Zakazivanje

Popunjavanje ove forme nije automatska rezervacija. Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku sa informacijom o slobodnim terminima


[recaptcha]
[recaptcha]